Behandlingar

Vid alla behandlingar används både produkter som jag tillverkar själv och även produkter från Moonsun Organics. Mina egna produkter är gjorda av leror, vegetabiliska oljor, eteriska oljor, örter, mjölkprodukter, bivax, socker och hydrolater. Vill du veta mer klickar du på fliken produkter. Presentkort finns att köpa för valfritt belopp.

Hur du bokar tid hittar du under fliken
kontakt, välkommen!

 

 
NY PRISLISTA från och med MARS 2020, här är de nya priserna.
Aromatouch technique 45-55 min
Aromatouch-tekniken är en enkel och kraftfull
behandlingsform som hjälper kroppen att återställa balans och hälsa med hjälp av eteriska oljor. Metoden är överraskande effektiv och upplevs ofta som en riktig genomkörare. Behandlingen görs med lätta strykningar (taktil massage) på hela ryggen, huvudet och fötterna. Perfekt för dig som behöver komma ner i varv! Behandlingen är uppdelad i fyra steg där jag jobbar med olika eteriska oljor. Steg 1 STRESS, steg 2 IMMUNFÖRSVAR, steg 3 INFLAMMATION och tillsist steg 4 BALANS.
 

 500;-
 KLASSISK FINSK MASSAGE
Delkropp 25 min (rygg, nacke) 320;-
Halvkropp 45 min (säte, länd, rygg, nacke, huvud, ansikte) 480;-
Helkropp 75 min (halvkropp+ben och armar) 680;-
När utbildningen är klar höjs priset ännu ett litet snäpp. Mer info kommer. 
Hudkonsultation 40 min
Hudkonsultation innebär att du får hjälp med din hud och eventuella hudproblem. Du berättar, jag lyssnar.  Vi pratar om kost, dryck, produkter, känslor, tankar, solvanor, hudproblem, smink och livsstil. Efter bestämmer vi vad vi ska fokusera på och du får en specialdesignad hudvårdserie efter dina behov och tips för hur just du ska ta hand om din hud. Hudkonsultation kan med fördel läggas till vid alla behandlingar.

 
190;-
Sminkrådgivning med C/O mineralsmink 40 min
Ett mineralsmink utan tillsatser som ger ett snyggt och proffsigt resultat. Boka en rådgivning om du vill att jag ska visa hur du ska sminka dig med mineralsmink, behöver inspiration eller hjälp eller helt enkelt bara är nyfiken.
 
190;-
Fest/bröllops-makeup fr.400;-
Mini ansiktsbehandling 30 min
Perfekt för dig som är nyfiken på en ekologisk ansiktsbehandling! Rengöring av ansikte. Avslappningsmassage i ansikte, avslutas med ansiktsmask.

 
340;-
Klassisk ansiktsbehandling 60 min
Rengöring av ansikte, dekolletage och hals. Avslappningsmassage på nacke, axlar, armar och ansikte. Avslutas med ansiktsmask.

 
560;-
Anti-age ansiktsbehandling 45 min
Rengöring av ansikte, avslappningsmassage på ansikte. Massagen avslutas med en djup anti-agerörelse i ansiktet som kickar igång blodcirkulationen och sätter fart på bindväven. Avslutas med ansiktsmask. För längre resultat rekommenderas behandling 1 gång/vecka i en månad, sedan 1 gång varannan vecka i en månad osv.

 
490;-
Stor ansiktsbehandling 80 min
En riktigt lyxig ansiktsbehandling för maximal avstressning.  Huden får bättre cirkulation, huvudvärk och spänningar kan släppa och ansiktet får ett härligt lyft!
Rengöring av ansikte, dekolletage och hals. Avslappningsmassage på nacke, axlar, armar och ansikte därefter energitryck där jag stimulerar punkter i ansiktet med djupa tryck och tillsist lymfstrykningar som hjälper huden att föra bort överflödig vätska. Avslutas med ansiktsmask med örtkompress och en skön hand- och armmassage.


 
695;-
NYHET!
Ansiktsbehandling MAN - express 30 min
Mannens hud behöver tas om hand om precis som kvinnors. Mannens hud är ofta fetare med en högre talgproduktion, huden är ofta grövre och porerna mer synliga. Huden behöver omvårdnad då den dagligen utsätts för yttre påfrestningar, både från väder och vind och regelbunden rakning. Här i ett "express" format med fokus på effektiv rengöring med unisex-produkter från Moonsun Organics som följs av en djup avslappningsmassage i ansiktet. Avslutas med ansiktsvatten och vårdande kräm eller olja. 
340;-
NYHET!
Ansiktsbehandling MAN - deluxe 60 min
Samma upplägg som EXPRESS men även med skön avslappningsmassage på axlar, överarmar, nacke samt ansikte. Avslutas med ansiktsmask, ansiktsvatten och vårdande kräm/olja. 
560;-
Ekologisk handvård 
Mjölkbad och skrubb. Ekomanikyr (utan lack), samt hand-  och armmassage.
 
       ca.400;-
Ögonbryn och fransar
 
Brynformning (vaxning och plockning) 185;-
Brynformning + färg   275;-
Ögonpaket - formning av bryn, färgning av bryn och ögonfransar 340;-
Lashlift med/utan fransfärg
Gör en permanent på din ögonfrans  som vackert lyfter dina ögon! Lashlift gör dina ögonfransar böjda uppåt i ca 6 veckor. Behandlingen tar 60 min utan fransfärg och 75 min  med fransfärg. 
När du gör franspermanent får du halva priset på brynfix. Passa på att göra allt på en gång, smidigt och lönsamt!
560/690;-
Lashlift med färg + brynform och färg 800;-
Vaxning med sockervax
Halva ben inkl. knä 370;-
Hela ben inkl- bikinilinje 550;-
Bikinilinje/armhåla/överläpp/haka/ 230;-
Haka+överläpp 370;-
Rygg/bröst 440;-


Att tänka på innan du vaxar:

-Smörj inte in dig med någon bodylotion eller kroppsolja samma dag
-För bästa resultat behöver håren vara ca 10 mm långa

Att tänka på efter du har vaxat:
-Låt huden vila från hudvård/duschprodukter i 12 timmar
-Undvik sol i 12 timmar
-Gör en kroppsskrubb/torrskrubb 4-6 dagar efter vaxning för att undvika inåtväxande hår

Vanliga frågor vid vaxning
Blir det mer hår när jag vaxar?
När du vaxar kontinuerligt kommer det med tiden bli mindre och mindre hår. Många har en uppfattning om vaxning att det ökar tillväxten av hår vilket är helt fel. Det som händer med hårsäcken när du vaxar regelbundet är att den tillslut kommer "ge upp" eftersom håret hela tiden rycks bort. 

Gör det ont?
Känslan av vaxning är väldigt individuell. Första gången känns alltid mest, med tiden känns det nästan ingenting. Jag har själv vaxat mina ben i cirka fyra år och nu känns det inget när jag vaxar. 

Har du mer frågor är det bara att maila.

 

Vid färgning av bryn och fransar används Refectocil eller Refectocil Sensitive som färgar med hjälp av örter och silvernitrat. Vill du lära dig att fylla i dina ögonbryn med C/O mineralsmink istället hjälper jag dig gärna.