Om mig

Företaget Eko Lind startade jag för snart 10 år sedan efter att ha diplomerats till ekologisk hudvårdsterapeut från Axelssons i Stockholm. Jag visste tidigt att jag ville bli hudterapeut, men tyckte inte om den klassiska hudvårdsindustrin med starka kemikalier och främmande ämnen. Det var då jag hittade den perfekta utbildningen på Axelssons. Där lärde jag mig att skapa egen hudvård, med riktiga råvaror och kunskaper.

 
Visste du att allt du smörjer på din hud kommer in i din kropp? Huden "äter" kan man säga. Därför är det viktigt att mata sin hud med bra råvaror. Jag strävar alltid efter att din hud ska få så bra vård som möjligt med enkla och rena råvaror som vårdar och tar hand om din hud.

När du använder ren hudvård från ekologiska råvaror kan du vara säker på att du inte belastar din kropp med okända kemikalier som varken har på din hud eller i din kropp att göra! Innehållsförteckningar utan ände, ämnen som du knappt kan uttala, mineraloljor, petroleumprodukter, syntetiska doftämnen, konserveringsmedel, ja det finns mycket skräp i hudvårdsindustrin som jag vill ta avstånd ifrån. Gör ett medvetet val och byt produkt, din hud kommer att tacka dig.

Gröna kramar,
Malin
 -En ekologisk hudvårdsterapeut utgår alltid från hela människan, hudproblem som uppstår kan komma såväl inifrån som utifrån-