LAsh-och browlift

Några av de hetaste behandlingarna just nu är att permanenta ögonfransar och ögonbryn till en snyggare form. Hur går det till? Här går jag igenom steg för steg, häng med! 

 

Att tänka på innan lash-och browlift, vare sig du gör endast någon av behandlingarna eller båda två, är att:
-behandlingarna är inte rekommenderade till gravida och ammande.
-efter behandlingen är det inte rekommenderat att få vatten på fransar eller bryn (beroende på vilken behandling du gjort) i minst 24 timmar efter. Detta är för att fransarna och brynen ska stanna i den form vi har fixerat dem i. Alltså, ingen dusch, sminkborttagning, makeup, bastu och helst inte träning (svett) eftersom det stör resultatet. 
-resultatet håller cirka 6-8 veckor beroende på just dina ögonfransars/ögonbryns växtcykel.
-behandlingarna är inte rekommenderade för dig som tycker det är obehagligt att ligga och blunda länge eller du som tycker det är obehagligt när någon vidrör nära  och runt ögonen.
-behandlingarna kan ge en allergisk reaktion, precis som vid alla behandlingar med permanentvätskor och färg. Vill du göra ett allergitest innan, hör av dig så ordnar jag det!

Vill du se mer före-och efterbilder? Kolla in min instagram!
Det finns även jättemånga videor på både youtube och instagram, sök på lashlift eller browlamination. Tänk på att det inte är rekommenderat att göra dessa behandlingar på sig själv, vätskorna är starka och vet man inte hur man gör kan det gå riktigt illa till. Boka alltid tid hos en proffesionell salong. Välkomna! 

lashlift-hur går det till?
 

1.Första steget är att rengöra ögonfransarna från smuts och makeup.

2. Andra steget är att välja ut storlek på spole och limma upp fransarna på den. Spolen är gjord av silikon och brukar knappt kännas av på ögonlocket.

3. Tredje steget är att lägga på permanentvätskan som formar ögonfransarna i den fina böjen som vi vill att de ska stanna i sen. Detta steg tar cirka 5-10 minuter beroende på hur tjocka/tunna dina fransar är.

4. Fjärde steget läggs fixeringsvätskan på. Detta är för att stanna upp permanenten och fixera fransarna i den position de ligger i. Vätskan sitter på ungefär samma tid som permanentvätskan, 5-10 minuter.

5. I det femte steget färgar vi några minuter och lagt på keratin, sen är det klart! Fina böjda och svarta fransar i cirka 6 veckor. Underlättar vardagen något enormt! 
Eftersom lashliften är som en lätt mascaraeffekt får du ännu mer effekt om du lägger på några drag mascara. Men glöm inte att vänta med makeup de första 24 timmarna.


 

Browlift-hur går det till?
 

1. Precis som i lashlift ska vi nu ändra formen på hårstrået. Det allra trendigaste just nu är att styla brynen rakt upp, men du väljer precis hur du vill borsta och styla dina bryn sedan när behandlingen är klar.

Vi börjar med rengöring!

2. I Steg två lägger vi på permanentvätskan LIFT, för att ändra hårets växtriktning.Just den här bilden är tagen när vi gjorde en KOMBO-behandling av både bryn och fransar. I det här steget kammas brynen rakt upp för att "tvinga" om hårstrået vid roten att ändra riktning. Fortsätt till sista steget så får du se resultatet!

3. Tredje steget är precis som i lashlift en fixeringsvätska som fixerar brynen i den formen vi vill ha. 

4. Efter färg och formning samt lite näring till brynstrået har vi nu slutresultatet! Fluffigare, välformade bryn med riktig wow-känsla! 

Du  väljer sedan hur du vill kamma dina bryn för att det ska passa just dig.Hoppas den här informationen hjälpte dig!