Ansiktsbehandlingar

För dig som vill veta lite mer om mina ansiktsbehandlingar kommer här en djupare förklaring.KLASSISK EKOLOGISK ANSIKTSBEHANDLING (60min)
Behandlingen börjar med en noggrann, omsorgsfull djuprengöring med lyxiga, ekologiska produkter i tre steg. Först rengör jag ögon och mun för att sen gå vidare till dekolletaget och sist ansiktet.  Steg två är den djuprengörande rengöringskrämen eller olja anpassad efter ditt behov som följs av en skön peeling (steg tre). Huden är nu befriad från orenligheter, föreoreningar, döda hudceller och makeup och är redo för massagen. En djup och rytmisk massage av dekolletage, överarmar, nacke och ansikte tar vid.  Efter massagen stryks en fuktgivande, rengörande och uppstramande ansiktsmask ut över ansiktet.(Masken anpassas också efter ditt behov). Efter den har fått verka några minuter tas den bort med svalt vatten och tillsist smörjs en vårdande kräm eller olja in i ansiktet. Mjukt kommer du tillbaka till nuet efter en lätt uppväckningsmassage och huden är redo för resten av dagen.

ANTI- AGE ANSIKTSBEHANDLING (45min)
Behandlingen börjar med en noggrann, omsorgsfull djuprengöring med lyxiga, ekologiska produkter i tre steg. Först rengör jag ögon och mun för att sen gå vidare till ansiktet.  Steg två är den djuprengörande rengöringskrämen eller olja anpassad efter ditt behov som följs av en skön peeling(steg tre).  Huden är nu befriad från orenligheter, föreoreningar, döda hudceller och makeup och är redo för massagen. En djup och följsam massage av ansiktet tar vid. Dyk in i avslappningens land. Vid massagens slut görs en mycket djup rullning/nypning i hela ansiktet, ingen del glöms bort. Syftet med denna är att aktivera bindväven och få en djup cirkulation. Kinderna blir rosiga, rynkor fylls ut.  Efter nypningen stryks en utjämnande, fyllighetsgivande och fuktgivande ansiktsmask ut över ansiktet. Efter den har fått verka några minuter tas den bort med svalt vatten och tillsist smörjs en vårdande kräm eller olja in i ansiktet. Mjukt kommer du tillbaka till nuet efter en lätt uppväckningsmassage och huden är redo för resten av dagen.

STOR EKOLOGISK ANSIKTSBEHANDLING (80 min)
(Första delen är precis samma som vid klasssisk ansiktsbehandling)
Behandlingen börjar med en noggrann, omsorgsfull djuprengöring med lyxiga, ekologiska produkter i tre steg. Först rengör jag ögon och mun för att sen gå vidare till dekolletaget och sist ansiktet.  Steg två är den djuprengörande rengöringskrämen eller olja anpassad efter ditt behov som följs av en skön peeling (steg tre). Huden är nu befriad från orenligheter, föreoreningar, döda hudceller och makeup och är redo för massagen. En djup och rytmisk massage av dekolletage, överarmar, nacke och ansikte tar vid. Djupt avslappnad arbetar händer sig längre in i muskler, bindväv och hud med djupvävnadsmassage och tryck på dekolletage hals, nacke, käkar, kindben, näsben, och panna. Spänningar släpper, cirkulationen värmer huden, det känns på djupet. Efter denna resa görs en fjäderlätt lymftömning med lätta fingrar. Strykningarna hjälper huden att renas, cirkulationen att lugnas, vätskan att tömmas. Efter lymftömningen stryks en fuktgivande, rengörande och uppstramande ansiktsmask ut över ansiktet.(Masken anpassas efter ditt behov) . Händer och armar masseras när masken  verkar på huden. Efter handmassagen tas masken bort med svalt vatten och tillsist smörjs en vårdande kräm eller olja in i ansiktet. Mjukt kommer du tillbaka till nuet efter en lätt uppväckningsmassage och huden är redo för resten av dagen.

10 anledningar att gå på ansiktsbehandling

Kanske är det svårt att förstå just varför det är så himla bra att gå på ansiktsbehandling mer än just det självklara att huden blir ren. Här kommer därför hela 10 anledningar :
1. När du får ansiktsbeh ökar blodcirkulationen, detta leder till att du förebygger rynkor. I alla ansiktsbehandlingar får du ett "lyft", extra märkbart vid anti age eller stor ansiktsbehandling.
2. Vid massage ökar oxytocin som är kroppens egna lugn och ro hormon➡mindre stress, fyller på med energi och förebygger depression.
3. Mindre porer, pormaskar och finnar. Yes! När du gör ansiktsbehandling regelbundet får du mindre porer och en klarare hud på grund av ordentlig rengöring i tre steg, produkter som går på djupet och att huden blir MÄTTAD av fukt och bra fett. 
4. SPÄNNINGAR SLÄPPER➡ mindre huvudvärk och smärta i ansikte, käkar, huvud, nacke, axlar.
5. Huden får en megaboost av alla nyttigheter den behöver➡ gladare hud➡gladare du!
6. Huvudet får en paus➡ efteråt kan du lättare sortera tankar och idéer och koncentrationsförmågan kan öka.
7. LYSTER !! Vid regelbunden ansiktbeh får du en jämnare hudtton och en fantastisk lyster allá röda mattan.
8. BÄTTRE SÖMN, dofterna, massagen, vilan, och oxytocinet leder till bättre sömnkvalitét.
9. BÄTTRE ANDNING, massage på dekolletage, armar, hals och ansikte ➡ andningmuskulaturen slappnar av➡ djupare andning.
10. LYMFA, långa tömmande drag i ansiktet ökar  din lymfcirkulation vilket i sin tur hjälper huden att bli av med gammalt "skräp" som sitter lagrat i hudvävnaderna.